Hotel Long Street Brasov

Perfectiunea tine intotdeauna de detalii, iar noi consideram micile detalii importante, mai ales pentru vizitatorii nostri.

Culori, forme, lumini, materiale, valori si viziuni. Fie ca se afla in detaliile vizibile, fie in toata ambianta Hotelului Long Street, la noi, lucrurile se potrivesc pur si simplu impreuna. Noi credem ca numai in acest fel un hotel poate dobandi acea senzatie de unicitate si confort.  

 

Sarcina noastra este sa recunoastem mereu momentul potrivit si sa citim pe chipurile oaspetilor nostri daca au nevoie de un gest prietenos, de un moment serios, sau pur si simplu de clipe de liniste.  

Hotelul Long Street ofera timp pentru cei care cauta relaxarea de week-end intr-un oras de la munte,  spatiu pentru iubitorii de libertate si ospitalitate autentica pentru toti oaspetii. Aici, luxul nu inseamna fast si splendoare, in schimb, se manifesta in implinirea dorintelor oaspetilor nostri, toate la cel mai inalt nivel!

 

Dar, nu trebuie sa ne crezi pe cuvant!  
Ceea ce simti nu poate fi descris in cuvinte: vino la noi, lasa-te rasfatat cand este necesar, relaxeaza-te si bucura-te de diminetile racoroase pe terasa cu vedere la Tampa si abia apoi vei fi convins/a ca si la urmatoarea vizita, tot la noi vei poposi!

 

Te asteptam cu drag in inima Brasovului!
Echipa Long Street Hotel

Descopera Hotelul

Camere & Apartamente

Pentru tine...

Intrebari Frecvente

InformatiiUtile

Excursii

ExploreazaTransilvania

Oferte

PreturiSpeciale%

CE SPUN CLIENTII?

SUNA ACUM PENTRU O REZERVARE!

Exploreaza orasul de sub Tampa