Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate este modul in care Hotelul Long Street proceseaza datele dvs. personale. "Datele personale" reprezinta orice informatie prin care se poate identifica, direct sau indirect, o persoana fizica. Cititi cu atentie aceasta Politica de confidentialitate pentru a intelege cum si in ce scop procesam datele dvs. personale.
Noi prelucram datele dvs. personale atunci cand utilizati serviciile noastre ("Servicii") asa cum este descris mai jos. Noua ne pasa de intimitatea ta si respectam legislatia aplicabila, care vizeaza protectia dvs. Aceasta politica de confidentialitate descrie fundamentul modului in care procesam datele personale pe care le transmiteti sau care le colectam atunci cand utilizati Serviciile Hotelului. Pentru unele dintre serviciile noastre, se pot aplica termeni si conditii specifice pe care trebuie sa le acceptati inainte de a utiliza Serviciile.
Ne propunem sa mentinem un nivel ridicat de protectie a integritatii. Hotelul Long Street proceseaza datele personale in principal pentru administrarea, furnizarea, dezvoltarea si intretinerea serviciilor, gestionarea rezervarilor, optimizarea experientei dvs. si comunicarea cu dvs.
Daca facem modificari la aceasta politica de confidentialitate, va vom anunta. Modalitatile de notificare variaza in functie de serviciile pe care le utilizati si cand. Noii termeni vor fi publicati pe site-ul www.hotel-longstreet.ro imediat ce intra in vigoare.
Daca ne furnizati date personale referitoare de la alte persoane, sunteti responsabil de oferirea acestora, iar Hotel Long Street are dreptul sa proceseze acele date personale in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate.

COLECTAREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Noi procesam datele dvs. personale in conformitate cu legea aplicabila.

Putem colecta date personale direct de la dvs. cand utilizati Serviciile hotelului (de exemplu cand rezervati o camera de hotel).

De asemenea, este posibil sa primim si sa transferam datele personale de la si catre partenerii nostri (de exemplu, daca ati folosit o agentie de turism pentru a rezerva o camera de hotel). Utilizam diferite mijloace pentru colectarea datelor dvs. personale, dintre care unele includ cookie-uri, semnalizatoare web, sondaje de clienti si servicii pentru clienti. In functie de serviciul pe care il utilizati, mijloacele de colectare si scopul procesarii pot varia.
Hotel Long Street va procesa datele dvs. personale in scopurile descrise mai jos si scopurile descrise pentru dvs. atunci cand utilizati un anumit serviciu. Atunci cand consimtamantul dvs. este impus de lege pentru ca noi sa procesam datele dvs. personale, va vom colecta consimtamantul inainte de procesare.

CE DATE PERSONALE PROCESAM SI DE CE?

GESTIONAREA REZERVARILOR

Daca va rezervati o camera, datele dvs. personale vor fi procesate pentru a furniza, gestiona, administra, urmari si obtine plata pentru rezervarea dvs. Aceasta include procesarea pentru a va reaminti sau pentru a va informa despre rezervarea dvs. atunci cand doriti sa stati la noi.

Sunteti obligat sa furnizati detaliile pe care le solicitam pentru a va gestiona rezervarea. Cand faceti rezervari in numele unei alte persoane, sunteti responsabil in legatura cu noi, pentru acordul persoanei respective cu privire la prelucrarea de catre Hotel Long Street a datelor sale personale in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate.

Date personale
 • Datele privind identitatea, cum ar fi: numele si prenumele
 • Date de contact cum ar fi: adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa unde locuiti
 • Adresa IP (daca faceti rezervari pe site-ul nostru)
 • Preferinte si alte solicitari sau necesitati
 • Date personale cu caracter sensibil privind, de exemplu, sanatatea (de exemplu, daca rezervati camera adaptata pentru oaspetii cu dizabilitati)
 • Daca este cazul, numarul de membri ai grupului de vizitare
 • Alte date pe care le furnizati la efectuarea rezervarii (de exemplu, cu privire la persoanele cu care calatoriti)
Temeiul juridic pentru prelucrare

Prelucrarea este necesara pentru ca noi sa putem indeplini acordul nostru cu dvs. Perioada de retinere: 120 de zile dupa terminarea sederii dvs.

NEWSLETTER SI ACTIVITATI DE MARKETING DIRECT

Daca utilizati serviciile noastre, va putem procesa datele personale pentru a va trimite newsletter-e care contin informatii si oferte relevante despre hotel sau produse si servicii ale partenerilor selectati, prin diferite canale de informare, cum ar fi e-mailul sau celelalte canale digitale, atata timp cat sunteti clientul nostru.

De asemenea, va putem trimite sondaje care va ofera posibilitatea de a influenta gama de produse si servicii pe care le furnizam. Prelucrarea noastra de a va trimite marketingul direct si sondajele clientilor se bazeaza pe interesul nostru legitim.
Daca nu doriti sa mai primiti informari de la noi, puteti sa va opuneti prelucrarii ulterioare, contactand-ne (consultati detaliile din contact de mai jos) sau sa va deazbonati direct din Newsletter.

Daca va opuneti procesarii continue, datele dvs. personale vor fi sterse sau anonimizate (cu exceptia cazului in care datele personale in cauza sunt procesate si in alte scopuri) si nu veti mai primi informari de la noi.
Date personale
 • Datele privind identitatea, cum ar fi: numele si prenumele
 • Date de contact cum ar fi: adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa
 • Preferinte si alte solicitari sau necesitati
 • Datele de rezervare pentru a trimite oferte relevante pe baza modelelor de achizitie anterioare
 • Detaliile receptiei, de ex. achizitiile anterioare
Temeiul juridic pentru prelucrare

Prelucrarea se bazeaza pe interesul nostru legitim de a trimite informari directe.

Perioada de pastrare: atata timp cat sunteti clientul nostru sau inainte de aceasta, daca va opuneti unei prelucrari ulterioare.

PROCESARE BAZATA PE ACORDUL DVS.

Daca ne-ati dat acordul dvs. si va abonati la newsletter, vom procesa datele dvs. personale pentru a va trimite oferte cu privire la produsele si serviciile noastre.

Daca doriti sa nu mai primiti newsletter-e sau alte tipuri de informari directe de la noi, puteti contesta prelucrarea ulterioara in aceste scopuri, contactand-ne (consultati detaliile de contact de mai jos) sau dezabonandu-va direct in newsletter-ul primit.

Daca va opuneti unei prelucrari ulterioare, datele dvs. personale vor fi sterse sau anonime (cu exceptia cazului in care datele personale sunt procesate in alte scopuri) si nu veti mai primi informari directe de la noi.

Date personale
 • Nume

 • Adresa

 • Companie

 • Adresa de email

 • Numar de telefon

Temeiul juridic pentru prelucrare

Prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. de a primi Newsletter-e de la noi.

Perioada de pastrare: pana cand va retrageti consimtamantul pentru procesare.

PROFILAREA

Pentru a va comunica informatii si oferte personalizate si relevante despre serviciile noastre, analizam informatiile pe care le colectam despre dvs., de exemplu impartind clientii in diferite categorii de clienti pe baza tiparelor, comportamentului si interactiunilor cu noi. Facem acest lucru pentru a va imbunatati experienta atunci cand utilizati Serviciile noastre.

RECRUTAREA

Daca trimiteti o cerere de angajare (generala sau pentru un anumit rol) prin intermediul site-ului nostru web sau al celorlalte canale de comunicare, va procesam datele personale pentru a va evalua cererea si pentru a recruta personal. Acestea includ, daca este cazul, referinte si verificari de fond, daca sunt parte a procesului de recrutare.

Va rugam sa nu ne trimiteti date personale cu caracter sensibil (de ex. informatii care dezvaluie conditii de sanatate, rasa sau etnie).

Daca vi se ofera si acceptati angajarea la noi, unele dintre datele personale pe care le-am colectat in timpul procesului de recrutare vor face parte din contractul dvs. de munca.

Date personale
 • Datele privind identitatea, cum ar fi: numele si prenumele
 • Date de contact cum ar fi: adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de domiciliu
 • Detalii despre recrutare (de ex. CV, Scrisoare de recomandare)
 • Informatii privind rolul, zona, tara si tipul de angajare pentru care ati aplicat
 • Sex, cetatenie si nationalitate
 • Note, certificate, experienta de lucru, educatie sau alte informatii pe care ni le oferiti in mod voluntar ca parte a cererii dvs.
Temeiul juridic pentru prelucrare
Procesarea se bazeaza pe acordul dvs.

Perioada de pastrare: datele dvs. se pastreaza pe parcursul intregului proces de recrutare. Daca nu vi se ofera un loc de munca, putem salva informatiile pe care le-am colectat pana la 24 de luni de la finalizarea procesului de recrutare. Cererile generale sunt salvate pana la 12 luni de la depunere, cu exceptia cazului in care a fost initiat un proces de recrutare.

OBLIGATII LEGALE

Este posibil sa procesam datele dvs. personale daca suntem obligati sa facem acest lucru prin lege, instanta sau autoritate publica, de ex. sa ne indeplinim obligatiile in ceea ce priveste raportarea financiara, in conformitate cu legislatia fiscala sau ca urmare a unei decizii a departamentului de politie sau a unei alte autoritati.

Date personale
 • Datele referitoare la identitate, cum ar fi: numele si prenumele.

 • Datele de plata.

 • Datele de rezervare

 • Detaliile de contact, cum ar fi: adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de domiciliu

 • Detalii de primire, de ex. achizitiile anterioare

Temeiul juridic pentru prelucrare

Procesarea se bazeaza pe obligatii legale.

Perioada de pastrare: in conformitate cu legislatia nationala.

PROCESAREA CERERILOR DE ASISTENTA

Putem procesa datele dvs. personale pentru a raspunde, a asista, a urmari si a face fata cererii dvs. de servicii. Aceasta include comunicarea necesara pentru ca noi sa raspundem la intrebarile pe care ni le-ati trimis prin telefon, e-mail, social media sau alt canal de comunicare.

De asemenea, este posibil sa  procesam datele dvs. personale pentru a va raspunde la reclamatii sau de a va adresa intrebari, inclusiv pentru asistenta tehnica.

Date personale
 • Datele privind identitatea, cum ar fi: numele si prenumele.
 • Date de rezervare.
 • Date de contact cum ar fi: adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de domiciliu.
 • Date tehnice, de ex. despre echipamentele IT.
 • Date personale cu caracter sensibil privind, de exemplu, sanatatea (de exemplu, daca rezervati camera adaptata pentru oaspetii cu dizabilitati).
 • Detaliile receptiei, de ex. achizitiile anterioare.
Temeiul juridic pentru prelucrare

Prelucrarea se bazeaza pe interesul nostru legitim de a raspunde intrebarilor din serviciul de relatii cu clientii.

Perioada de pastrare: sase luni dupa ce a fost finalizata cererea dvs.

DEZVOLTAREA SERVICIILOR NOASTRE

Putem prelua datele dvs. personale pentru a va adapta, dezvolta si mentine serviciile si pentru a imbunatati gradul de utilizare, gama de produse si servicii, calitatea si eficienta, din perspectiva mediului si durabilitatii. De asemenea, putem procesa datele dvs. personale pentru a diagnostica erorile, a optimiza tehnologia si a imbunatati sistemele IT (de ex., Pentru a ne asigura ca utilizatorii Hotel LongStreet nu sunt utilizati de catre persoane neautorizate).

Analizam datele pe care le colectam despre dvs. prin intermediul instrumentelor noastre de analiza pe site.

Analiza este anonima si se realizeaza intr-o forma agregata. Informatiile din analiza nu pot fi niciodata conectate la o anumita persoana. Analiza ne ajuta sa dezvoltam sistemele noastre IT, site-ul web si gama de produse si servicii.

Date personale
 • Datele privind identitatea, cum ar fi: numele si prenumele.
 • Date de contact cum ar fi: adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de domiciliu.
 • Date de rezervare.
 • Identificatori digitali, de exemplu adresa IP.
 • Date tehnice, de ex. despre echipamentele IT.
 • Datele de membru.
Temeiul juridic pentru prelucrare

Prelucrarea se bazeaza pe interesul nostru legitim de a putea dezvolta si imbunatati Serviciile si produsele noastre.

Perioada de retinere: Maxim 38 de luni de la colectare.

CAT TIMP SUNT PASTRATE DATELE PERSONALE?

Datele dvs. personale sunt pastrate atata timp cat este necesar pentru ca noi sa indeplinim scopurile procesarii acestora. Ulterior, vom sterge sau anonimiza datele dvs. personale intr-un mod sigur, in masura in care nu mai este posibil sa va identificam sau sa stim ca datele se refera la dvs. Veti gasi o perioada de retinere predefinita sub fiecare activitate de prelucrare de mai sus.

Hotel Long Street sterge datele personale in conformitate cu legea aplicabila si cu criteriile prezentate mai sus. Aceasta inseamna ca vom sterge datele dvs. personale atunci cand acestea nu mai sunt necesare in scopul prelucrarii.

TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL CATRE TERTI

Nu va vindem datele personale si vom tine cont intotdeauna de temeiul legal in acordurile necesare de procesare a datelor in relatia cu companiile care proceseaza datele dvs. personale in numele nostru.
Ne asiguram constant ca mentinem un nivel adecvat de securitate pentru prelucrarea datelor dvs. personale.

FURNIZORI

Pentru a putea indeplini scopurile prelucrarii datelor dvs. personale, putem folosi alte companii pentru a ne indeplini obligatiile fata de dvs.

In acest scop, vom impartasi sau transfera datele dvs. personale cu sau catre companiile care furnizeaza servicii catre Hotel Long Street: servicii de analiza, servicii de comunicare si marketing.

In plus, va putem transfera datele personale furnizorilor de servicii de plata care ne furnizeaza solutii de plata on-line, pentru a va facilita plata catre noi.

Furnizorii nostri proceseaza datele dvs. personale numai in conformitate cu instructiunile noastre documentate si nu pot folosi datele dvs. personale in scopuri proprii. Acestea sunt, de asemenea, impuse de lege pentru a va proteja datele personale importiva accesului neautorizat.

ALTI DESTINATARI

Putem transfera, dupa caz, datele dvs. personale catre alti destinatari decat cei mentionati mai sus, daca este necesar pentru ca noi sa indeplinim scopurile prezentate in tabelul de mai jos.

Transferam datele personale catre autoritatile publice daca suntem obligati prin lege.

Prelucrarea este necesara pentru respectarea unei obligatii legale la care noi suntem supusi.

Daca exista un process, este posibil sa transferam datele dvs. personale in fata instantei, a autoritatii publice sau a reclamantului, dupa caz, pentru a ne proteja interesele.

Prelucrarea este necesara pentru interesul nostru legitim pentru a apara sau sa proteja interesele noastre legale.

Daca Hotel Long Street isi reorganizeaza conducerea sau vinde intreaga activitate a unei terte parti, datele dvs. personale ar putea fi transferate impreuna cu afacerea.

Prelucrarea este necesara pentru a ne indeplini interesul legitim de vanzare, fuziune sau achizitie.

CUM SUNT PROTEJATE DATELE PERSONALE?

Hotel Long Street a implementat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a va proteja datele personale impotriva pierderii, manipularii si accesului neautorizat.
Ne adaptam continuu securitatea la noile tehnologii pentru a mentine niveluri ridicate de securitate.

APLICATII / SITE-URI DE LA TERTE PARTI

Serviciile Hotel Long Street pot contine linkuri catre alte aplicatii si / sau site-uri pe care Hotel Long Street nu are control.

Aceasta politica de confidentialitate este valabila numai pentru utilizarea de catre dvs. a serviciilor proprii ale Hotel Long Street.

Hotel Long Street nu este responsabil pentru continutul oricarei aplicatii / site-uri web asociate si pentru prelucrarea datelor personale care pot fi preluate de proprietarul sau operatorul de aplicatii / site-uri web legate.

COOKIES

Hotel Long Street utilizeaza cookie-uri ca parte a serviciilor sale digitale. Cookie-urile pot, in unele cazuri, sa adune automat date personale (cum ar fi adresa IP si comportamentul online).

Utilizam cookie-uri pentru a imbunatati experienta utilizatorilor si securitatea serviciilor noastre digitale.

Datele personale colectate prin cookie-uri pot fi anonime si utilizate in forma agregata in scopul utilizarii pentru dezvoltare, statistici si analize.

DREPTURILE DVS.

Dreptul la confidentialitate va ofera mai multe drepturi in legatura cu procesarea datelor dvs. personale. Daca doriti sa va utilizati drepturile, va rugam sa vizitati Hotel Long Street si sa discutati cu receptionerul sau sa ne trimiteti un e-mail la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

ACCESUL LA DATELE DVS. PERSONALE

Aveti dreptul sa obtineti de la noi o confirmare a faptului ca procesam datele dvs. personale si, daca este cazul, accesul la datele personale impreuna cu informatiile despre prelucrare si drepturile asociate, o asa-numita solicitare de acces la subiect.

CERERE DE RECTIFICARE

Daca credeti ca anumite date personale pe care le procesam in legatura cu dvs. sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati rectificarea.

Pentru a modifica datele personale, trebuie sa ne contactati (consultati detaliile de contact de mai jos). Hotel Long Street nu este responsabil pentru problemele cauzate de faptul ca datele dvs. personale sunt incorecte daca ati omis sa ne informati despre aceastea.

RETRAGEREA CONSIMTAMANTULUI

In masura in care procesam datele dvs. personale pe baza consimtamantului dvs., puteti oricand sa va retrageti consimtamantul pentru procesare.

Retragerea consimtamantului dvs. nu afecteaza legalitatea procesarii pe baza consimtamantului inainte de retragere.

OBIECTII FATA DE ANUMITE ACTIVITATI DE PRELUCRARE

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii care se bazeaza pe interesul nostru legitim, daca aveti motive personale.

ELIMINAREA DATELOR PERSONALE

Aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor dvs. personale. Nu este cazul atunci cand vine vorba de datele personale pe care le procesam in conditiile legii sau a unui acord cu dvs.

RESTRICTIONAREA PROCESARII

Aveti dreptul sa solicitati restrictionarea procesarii datelor dvs. personale. Retineti ca acest lucru ne poate impiedica sa va furnizam toate serviciile noastre.

PORTABILITATEA DATELOR

Aveti dreptul sa primiti o copie digitala a datelor dvs. personale pe care le procesam intr-un format utilizat in mod obisnuit, structurat si care poate fi citit pentru a il putea utiliza impreuna cu un alt furnizor.

Dreptul la portabilitatea datelor, spre deosebire de dreptul de acces al subiectului, se aplica numai datelor personale pe care ni le-ati furnizat si pe care le procesam pe baza consimtamantului dvs. sau a indeplinirii unui acord cu dvs.

DEPUNEREA UNEI PLANGERI LA AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE

Daca nu sunteti multumit de modul in care procesam datele dvs. personale sau daca dintr-un alt motiv sunteti de parere ca am procesat datele dvs. personale in mod ilegal, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere responsabila de protectia datelor.

PE CINE CONTACTATI DACA AVETI INTREBARI?

Daca aveti intrebari, comentarii sau reclamatii cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale, in conformitate cu Politica de confidentialitate si cu legea privind confidentialitatea aplicabila, va rugam sa ne contactati la tel:  0786.261.636 sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.